ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Οι μεταγραφές δεν επουλώνουν τις πληγές”

Ο Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του για τον μπασκετικό Άρη με τους αναγνώστες του PRESSARIS.
Διαβάστε αναλυτικά:
“Το ότι ο μπασκετικός Άρης έχει αρχίσει να κινείται, έστω και καθυστερημένα στο μεταγραφικό κομμάτι προσπαθώντας να στελεχώσει το ρόστερ του με όποιο τρόπο μπορεί και πάντα βάσει των φετινών του οικονομικών δεδομένων δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, άλλωστε δεν πρέπει να λησμονηθεί από κανέναν πως σημαντικό ρόλο για την έλευση των δύο μέχρι τώρα καλαθοσφαιριστών έπαιξαν δυο παράγοντες, αφού η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της ομάδας σε συνδυασμό με την αρωγή του κόσμου από την αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούσα να πω πως έδωσαν μια πνοή στην κιτρινόμαυρη Κ.Α.Ε. 
Το νόημα όμως είναι αλλού και βασική μου πεποίθηση όπως πιστεύω και όλων των υγιώς σκεπτόμενων Αρειανών είναι ότι πρέπει επιτέλους να ειπωθούν μετά από καιρό δυο ουσιαστικές κουβέντες που θα αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στο καλό του τμήματος και όχι στον ανώφελο κατά την ταπεινή μου άποψη εφησυχασμό του κόσμου ο οποίος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει άπειρες φορές πως είναι πρόθυμος να παράσχει την στήριξη του βάζοντας για μια ακόμη φορά τα στήθη του μπροστά. 
Η παραπάνω αναφορά μου δεν στοχεύει στον άκρατο και κακώς εννοούμενο λαϊκισμό, αλλά πίστευα πάντοτε ακράδαντα πώς όταν υπάρχει ένα πρόβλημα είναι καλό και χρήσιμο να το βλέπουμε στα μάτια με συνέπεια ζητώντας έμπρακτα την βοήθεια των ανθρώπων που μας στήριξαν χωρίς να υπεκφεύγουμε προσπαθώντας να υποβαθμίσουμε το μέγεθος του.
Στο σημείο αυτό λοιπόν θα ήθελα να αναφέρω εκ νέου πως δεν θα  έχει κανένα νόημα η όποια μεταγραφική κίνηση ή ενίσχυση εάν  πρώτιστα δεν ξεμπερδέψει το τμήμα από τα οικονομικά βάρη της προηγούμενης περιόδου. Κάτι τέτοιο είμαι βέβαιος πως μοιάζει και ενδεχομένως να είναι επικριτικό προς τον μεγαλομέτοχο της Κ.Α.Ε. όμως προσωπικά θεωρώ σημαντική τη σχέση  εμπιστοσύνης ανάμεσα στην διοίκηση και τον κόσμο μια σχέση που στον Άρη δείχνει εδώ και αρκετό καιρό χαμένη.
Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ μηδενός εξαιρουμένου πως η όποια στήριξη παρέχεται δεν μπορεί και είναι καταστροφικό αν θέλετε να θεωρείτε δεδομένη κι αυτό γιατί πάνω από το κάθε φυσικό πρόσωπο όπως κι αν λέγεται αυτό, οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου κι αν διοικεί μπαίνει ο Άρης, καθώς είναι απαραίτητο ο κάθε πιστός οπαδός αυτού του συλλόγου να κατανοήσει πώς η οποιαδήποτε κλίμακα ιεραρχίας μπορεί να υπάρχει επιβάλλεται να καταργείται σε περίπτωση που η η  αγαπημένη μας ομάδα παραμένει στάσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα”.
To Top