ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Ολόκληρο” ρεπό… δεν προβλέπεται στο Πράβετς

Την ευκαιρία να πάρουν κάποιες «ανάσες» είχαν οι παίκτες του Άρη σήμερα Δευτέρα στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου προετοιμάζεται η ομάδα.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ: “«Ολόκληρο» ρεπό… δεν προβλέπεται, στις μέρες που η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στο Πράβετς, όμως ακόμα και το απογευματινό «off» που έδωσε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Πρίφτης, μοιάζει ικανό για να «γεμίσει τις μπαταρίες» των καλαθοσφαιριστών της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση, με τακτική και διπλό. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες και το απουσιολόγιο του προπονητή του ΑΡΗ είναι λευκό. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (30/9), με δύο προπονήσεις”.

To Top