ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οργή Γκάλη για ΟΑΚΑ: «Δεν ζήτησα τίποτα. Όποιος έχει πρόβλημα να μου το πει»

Εξοργισμένος ο Νίκος Γκάλης με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την απόφαση να δοθεί το όνομά του στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Εγώ δεν ζήτησα τίποτα, ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Με κάλεσε η πολιτεία και μου ανακοίνωσε ότι θα μου έκανε αυτή την τιμή. Αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, ας έρθει να μου το πει, να μην το διαρρέει»…

Ο Νίκος Γκάλης μιλά για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν με αφορμή την απόφαση να δοθεί το όνομά του στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο μεγάλος άσος του ελληνικού μπάσκετ εξέφρασε την πικρία του στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Cosmote TV.

«Σίγουρα με τον Άρη πέρασα μια ολόκληρη ζωή και ήταν εξαιρετικά συγκινητική η εκδήλωση που έγινε, όταν το γήπεδο πήρε το όνομα μου. Και η τιμή που μου έγινε, όμως, στην Αθήνα έχει τη δική της αξία. Εγώ δεν ζήτησα τίποτα, ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Με κάλεσε η πολιτεία και μου ανακοίνωσε ότι θα μου έκανε αυτή την τιμή. Όποιος άλλος κι αν επιλεγόταν, εγώ το μόνο που θα έλεγα ήταν μπράβο. Δεν καταλαβαίνω γιατί να πει κανείς κάτι άλλο ειδικά από τον χώρο του μπάσκετ. Αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, ας έρθει να μου το πει, να μην το διαρρέει. Η ομοσπονδία της κολύμβησης ζήτησε η ίδια να πάρει το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το όνομα του Γιαννιώτη», ανέφερε για το θέμα της ονομασίας του ΟΑΚΑ.

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον Κώστα Πολίτη ανέφερε:

«Με τους συμπαίκτες μου από το 1987 δεν έχω κανένα θέμα. Μας ενώνουν οι στιγμές που ζήσαμε. Ο Πολίτης γιατί μιλάει; Δεν είχαμε επιτυχίες μαζί; Ο Πολίτης δεν θα έπρεπε να μιλάει. Δεν θα έπρεπε να λέει κουβέντα», υποστήριξε και κατέληξε:

«Ποτέ δεν αρνήθηκα να βοηθήσω τα παιδιά. Ξέρουν που βρίσκομαι, μπορούν να μου το ζητήσουν. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα, ούτε θα ζητήσω κάποια θέση. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα παιδιά, για αυτό είχα κάνει στο παρελθόν και την κατασκήνωση. Πρέπει τα παιδιά να μάθουν τι χρειάζεται για να γίνουν μεγάλοι αθλητές, πως πρέπει να λειτουργούν σε μια ομάδα. Ζω ακόμα τη στιγμή, γιατί αυτό που μένει τελικά είναι οι στιγμές».

To Top