ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οριστική συμφωνία Άρη – Σανικίτζε!

Οριστική συμφωνία υπάρχει πλέον ανάμεσα στον Άρη και τον Βίκτορ Σανικίτζε. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, δεν έχει μείνει καμία εκκρεμότητα στο συμβόλαιο που να μην έχει διευθετηθεί και πλέον αυτό που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η συνεργασία από την ΚΑΕ!

Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και αναμφίβολα από τα πιο θεαματικά, η Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, κάνει την εκκίνησή της και φυσικά «παίζει» μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και δείτε τις εγκυρότερες αναλύσεις και τα καλύτερα προγνωστικά. 

Λογικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Γεωργιανού φόρογυορντ, ο οποίος το τελευταίο τριήμερο βρισκόταν στην Πολωνία για φιλικά με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Με την επιστροφή στην βάση του θα είναι σε θέση να υπογράψει το συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τους κίτρινους, που προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερα έμπειρο σε ομάδες με πίεση και πρωταθλητισμό (Βίρτους, Σιένα, Ούνιξ), που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Μοναδικό μειονέκτημα την δεδομένη χρονική περίοδο είναι η απουσία του από την προετοιμασία έως τις 19-20 Σεπτεμβρίου λόγω των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2017, αλλά οι κίτρινοι ποντάρουν πολύ στην εμπειρία του Σανικίτζε και την προσαρμοστικότητά του.

To Top