ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης δεν συναίνεσε για τελικό στο ΟΑΚΑ – Προτιμά το ΟΑΚΑ από τα Δύο Αοράκια υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις

Ο Άρης ουδέποτε υποστήριξε ότι συναινεί για να παίξει τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης στο δίλημμα που του έθεσε η ΕΟΚ “ΟΑΚΑ ή Δύο Αοράκια”, είπε ο ΟΑΚΑ υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Έχει τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο…

Ο Άρης πρότεινε στην ΕΟΚ πέντε διαφορετικά γήπεδα για τον τελικό του κυπέλλου. Το γήπεδο της Ξάνθης, το κλειστό της Κοζάνης, το κλειστό στη Νεάπολη της Λάρισας, το ΣΕΦ και το Αλεξάνδρειο. Κανένα από αυτά δεν κάνει στην ΕΟΚ (ή τον Παναθηναϊκό…).

Η ομοσπονδία έθεσε σήμερα το ερώτημα στον Άρη για το ΟΑΚΑ ή τα Δύο Αοράκια. Στο δίλημμα αυτό οι άνθρωποι του Άρη είπαν ΟΑΚΑ, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και φυσικά η πρώτη εξ αυτών ήταν η εξασφάλιση τουλάχιστον 6.000 εισιτηρίων. Η ΕΟΚ “πάγωσε”…

Η απάντηση σε ένα δίλημμα δεν σημαίνει συναίνεση. Η απόφαση για να μην κατέβει η ομάδα να παίξει έναν τελικό δεν μπορεί να είναι απόφαση της στιγμής, ούτε οι συνέπειές της μπορούν να μετρηθούν στο… πόδι.

Ας αποφασίσει η ΕΟΚ τι θέλει να κάνει και τότε θα αντιδράσει και επίσημα ο Άρης. Πάντως συναίνεση για το ΟΑΚΑ δεν έδωσε, ισχυρίστηκε απλώς ότι αν είναι η επιλογή μεταξύ ΟΑΚΑ και Ηρακλείου, προτιμά την πρώτη λύση.

To Top