ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης κόντρα στην Τόφας στην Προύσα, 20 χρόνια μετά…

Η Tofas Bursa, σημερινή πρώτη αντίπαλος του Άρη στο τουρνουά “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas” δημιουργεί μόνο ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους τους φίλους της ομάδας μας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τεράστια νίκη επί της τουρκικής ομάδας με 70-88, στις 3 Απριλίου του 1997 στο “Bursa Ataturk Spor Salonu”, στον δεύτερο τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς;

Οι κίτρινοι αντιμετωπίζουν σήμερα (21/9, 19:00) την τουρκική ομάδα, σε ένα δυνατό τεστ καθώς η Tofas ενισχύθηκε σημαντικά στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και θα επιδιώξει να τερματίσει ψηλότερα από την 8η θέση που κατέλαβε την περυσινή σεζόν. Προπονητής της είναι ο άλλοτε διεθνής Τούρκος πλέι μέικερ, Orhun Ene. Η ομάδα της Προύσας απέκτησε φέτος τρεις παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Raymar Morgan που έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τον πρώην φόργουορντ/σέντερ των Τρικάλων, τον Καμερουνέζο Kenny Kadji αλλά και τον Josh Owens, ο οποίος έπαιξε στην ΑΕΚ στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν. Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή είναι αυτή του Καναδοαμερικανού, Andrew Rautins που πέρυσι ήταν παίκτης της Gaziantep.

Η τουρκική ομάδα διατήρησε στο ρόστερ της από την περυσινή χρονιά τον Sammy Mejia (έχει περάσει από την ΑΕΛ), τον Tony Crocker που έχει θητεύσει στην Κηφισιά, αλλά και τον έμπειρο Τούρκο γκαρντ με συμμετοχές και στην Εθνική Τουρκίας, Baris Ermis.

Το σημερινό φιλικό, αλλά και όλα τα παιχνίδια του “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas” θα μεταδοθούν από το web tv της Tofas Bursa (http://tofassporkulubu.web.tv).

To Top