ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης με σύμμαχο το πρόγραμμα μπορεί (και πρέπει) να αντεπιτεθεί στον β’ γύρο

Ο Άρης ξεκίνησε με τον τρόπο που ήθελε το 2018. Δεν έχασε άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα, έκανε το αυτονόητο απέναντι σε μια ομάδα που μετρούσε μία νίκη και πλέον τον ενδιαφέρει πώς θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Οι κίτρινοι έφτασαν τις πέντε νίκες σε 11 αγώνες, απολογισμός που δεν είναι θετικός οπωσδήποτε, ωστόσο καταρχήν τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και για την υπόθεση τετράδα που είναι μεν μακρινός στόχος, και κατά δεύτερον από τον Άρη εξαρτάται που θα καταλήξει στην βαθμολογία με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σύμμαχος του Άρη στην αγωνιστική αντεπίθεση που θέλει να κάνει είναι το πρόγραμμα που έχει από εδώ και πέρα στη Stoiximan.gr Basket league. Η θέση της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη θα καθοριστεί εν πολλοίς από τα αποτελέσματα που θα έχει στο Αλεξάνδρειο με Προμηθέα, ΠΑΟΚ, Λαύριο και Κολοσσό.

Οι κίτρινοι παίζουν στο Ρέθυμνο και υποδέχονται τον Κολοσσό στο φινάλε του α’ γύρου. Από εκεί και πέρα, στον β’ γύρο, θα υποδεχθούν στο Αλεξάνδρειο Κόροιβο, Λαύριο, ΠΑΟΚ, Προμηθέα, Κύμη, Πανιώνιο και Ρέθυμνο. Στόχος είναι το απόλυτο νικών με αυτές τις ομάδες. Αν ο Άρης καταφέρει να πετύχει οχτώ νίκες στην έδρα του, θα έχει φτάσει τις 13 και θα μπορέσει να διεκδικήσει ροζ φύλλο και σε έδρες που τότε ενδεχομένως να έχουν αδιάφορους αντιπάλους, όπως τα Τρίκαλα και ο Φάρος Λάρισας.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι είναι στο χέρι του Άρη να κρατήσει αλώβητο το Παλέ για τα επόμενα οχτώ παιχνίδια του στο πρωτάθλημα – με την παρουσία του κόσμου όπως στον αγώνα με τα Τρίκαλα αυτός ο στόχος γίνεται ακόμα πιο εφικτός – και να βρεθεί και πάλι σε τροχιά τετράδας, όσο δύσκολο ή εκτός πραγματικότητας κι αν φαντάζει αυτό σήμερα.

Για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει φυσικά να υπάρχει η στοιχειώδης λειτουργία και σε διοικητικό επίπεδο και να επανέλθει με κάθε τρόπο η ηρεμία στο περιβάλλον της ομάδας.

To Top