ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης οριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ και του χρόνου – Το ανακοίνωσε και η διοργάνωση!

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Άρη στην διοργάνωση και την επόμενη αγωνιστική περίοδο μέσα από δελτίο Τύπου.

Τονίζεται χαρακτηριστικά πως κορυφαίες ομάδες από την Ελλάδα και την Ιταλία που συμμετείχαν στην παρθενική χρονιά της διοργάνωσης, θα συνεχίσουν και του χρόνου και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ο Άρης, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και η Βενέτσια, η Αβελίνο και η Σάσαρι από την Ιταλία.

Ο διευθυντής του Τσάμπιονς Λιγκ, Πατρίκ Κομνηνός τόνισε πως “είμαστε ενθουσιασμένοι που καλοσωρίζουμε ξανά κορυφαίες ομάδες από δύο εκ των πιο ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων, που προκρίθηκαν στην βάση των εντυπωσιακών αποδόσεών τους στο γήπεδο μέσα στη χρονιά. Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει και πάλι ότι η διοργάνωση προσφέρει στις ομάδες το ιδεώδες περιβάλλον που ο ανταγωνισμός βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Η επιστροφή τους δείχνει ότι οι ομάδες είναι πολύ χαρούμενες με την εμπειρία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ στην διάρκεια της πρώτης τους σεζόν”.

Το PRESSARIS σας είχε ενημερώσει από τις 20 Απριλίου για την απόφαση των κίτρινων να μην αλλάξουν στρατόπεδο και σήμερα επιβεβαιώνεται εκείνο το ρεπορτάζ.

To Top