ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης σε… alert για να “κλειδώσει” δύο στόχους σε τέσσερις μέρες

Ο Άρης προσπαθεί να συνέλθει από την αγωνιστική σφαλιάρα που δέχθηκε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ ενόψει των δύο αγώνων στην έδρα του, από τους οποίους ο ένας κρίνει και έναν αγωνιστικό στόχο, την διεκδίκηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κίτρινοι πριν τον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου καλούνται να αντιμετωπίσουν αύριο την Νίμπουρκ στο Παλέ και με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το βασικότερο όλων είναι να εμφανίσει και πάλι ο Άρης την εικόνα που είχε μέχρι και την Πάνορμο. Ο Δεκέμβριος και το ξεκίνημα του 2017 ήταν ιδανικά για τους κίτρινους, κι ας έχασαν τον αγώνα με την Μπάνβιτ, όπως τον έχασαν.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εμφάνισε… ασθένειες που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς, παρουσίασε μια ομάδα χωρίς νεύρο, χωρίς συνοχή, χωρίς πλάνο, χωρίς επιθυμία για νίκη.

Εκεί κυρίως έχει στρέψει την προσοχή του το τεχνικό τιμ των κίτρινων, θέλοντας να τονώσει την ψυχολογία των παικτών, διότι αύριο κλειδώνει ο ένας στόχος και μαθηματικά που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και το Σάββατο παίζεται η πρόκριση σε έναν τελικό που θα δώσει την ευκαιρία για διεκδίκηση ενός τίτλου ύστερα από χρόνια.

To Top