ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης των 29 λεπτών στη Ρόδο ας μην κατέβει, της τέταρτης περιόδου βγαίνει τέταρτος

Ο Άρης των 29 λεπτών στο Βενετόκλειο ας μη κατέβει να παίξει στα επόμενα τέσσερα ματς. Ο Άρης της τελευταίας περιόδου στο Βενετόκλειο θα βγει σίγουρα τέταρτος. Τόσο απλά…

Ακόμα και μετά από αυτή την ήττα, που δύσκολα χωνεύεται διότι οι παίκτες και ο Δημήτρης Πρίφτης κέρδισαν τους εαυτούς τους μέσα σε 11 λεπτά, αλλά όχι τον Κολοσσό παρά δύο δευτερόλεπτα, ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει την τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια και να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Άρης ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ και τον Κολοσσό με ρεκόρ 12-10 και το πρόγραμμά του είναι μεν με ομάδες που δεν είναι εύκολες, αλλά ούτε ακατόρθωτο να κάνει το απόλυτο νικών. Οι κίτρινοι παίζουν με την Κύμη και το Λαύριο εκτός έδρας και υποδέχονται τον Απόλλωνα Πατρών και την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο.

Με την εικόνα που είχε ο Άρης στα πρώτα 29 λεπτά στο Βενετόκλειο είναι βέβαιο ότι θα χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια. Με την εικόνα που παρουσίασε στη τέταρτη περίοδο είναι επίσης βέβαιο ότι θα κερδίσει τουλάχιστον τα τρία από αυτά, αριθμός νικών που (μάλλον) του φτάνει για την τέταρτη θέση, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ παίζει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εκτός έδρας και ο Κολοσσός με την ΑΕΚ στην Αθήνα και με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

To Top