ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Βασιλόπουλος είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδια

Πρώτος από όλους ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήθελε να διαγράψει την κακή εμφάνισή του στην Πυλαία. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με όσο το δυνατόν πιο πειστικό τρόπο. Και το έκανε στο πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι μέχρι σήμερα για τον Άρη.

Ήξερε πολύ καλά πως θα πρέπει να αντιδράσει. Πρώτα για τον δικό του αθλητικό εγωισμό, μετά για το καλό της ομάδας και εν συνεχεία για να καλύψει και το κενό του συμπαίκτη του, Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο Βασιλόπουλος τα έκανε όλα χθες. Δεν ήταν μόνο οι 15 πόντοι του. Οι 8 από αυτούς ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο όταν ο Άρης έψαχνε σκορ όπως αυτοί που ψάχνουν νερό περιπλανώμενοι στην έρημο.

Κράτησε τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, όταν αυτό πολύ εύκολα θα μπορούσε να του φύγει. Και έκανε ξανά τους πάντες να υποκληθούν στην ποιότητά του και την οξυδέρκειά του στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν μέσα από δικές του ασίστ βγήκαν εύκολα καλάθια που έβαλαν και πάλι τους κίτρινους το ματς.

Ο καλός Βασιλόπουλος είναι παίκτης που δεν έχει καμιά ομάδα, ενδεχομένως ούτε ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Πέτυχε 15 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έβγαλε δεκάδες άμυνες, είτε με προσωπικό αντίπαλο, είτε ως βοήθεια σε συμπαίκτη του.

Κακές βραδιές σαν αυτές του περασμένου Σαββάτου θα ξανάρθουν, αλλά είναι βέβαιο ότι οι βραδιές σαν τις χθεσινές θα είναι (και είναι ήδη) περισσότερες.

To Top