ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Βεζένκοφ επέστρεψε στο Παλέ! (photos)

Πριν ορκιστεί ως Έλληνας πολίτης ο Σάσα Βεζένκοφ βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο και επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάσκετ!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “ο 20χρονος φόργουορντ είχε εγκάρδιο τετ α τετ με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του, αλλά και το προσωπικό της Κ.Α.Ε. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον χώρο που φιλοξενεί τη λαμπρή ιστορία του Αυτοκράτορα. Ο Βεζένκοφ είδε, φυσικά, το ανακαινισμένο «Nick Galis Hall» και ξεναγήθηκε στα ανανεωμένα αποδυτήρια της ομάδας.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Αλεξάνδρειο, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δήλωσε στο www.arisbc.gr: «Ο Άρης είναι η οικογένειά μου και χάρηκα που είχα την ευκαιρία να έρθω στο Παλέ, έστω και για λίγο και να δω γνώριμα πρόσωπα και το γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκα μπασκετικά. Στον Άρη πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», τόνισε και συνέχισε: «Βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Με εντυπωσίασαν το Μουσείο, το γήπεδο, τα αποδυτήρια. Αγωνιστικά, ο Άρης έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο το οποίο πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τον παρακολουθώ συνέχεια και είμαι χαρούμενος που τον βλέπω ψηλά. Εύχομαι στην αγαπημένη ομάδα μου ένα ακόμα καλύτερο 2016 και θέλω να στείλω τις ευχές μου για μία καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του Άρη».

vrzenkof-dentro6-arisbc vezenkof7-arisbc vezenkof-mouseio4-arisbc vezenkof-mouseio3-arisbc vezenkof-mouseio1-arisbc

To Top