ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Γουότερς μπλογκ-ΑΡΗ στον ΕΣΑΚΕ: “Ώρα να αποδείξουμε τι αξίζουμε…”

Διαβάστε το blog του Ντομινίκ Γουότερς στον ΕΣΑΚΕ για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το Πάσχα:

Χρόνια πολλά σε όλους! Την Κυριακή ήταν το ορθόδοξο Πάσχα και για αυτό δεν κάναμε προπόνηση. Οι Έλληνες το γιόρτασαν παραδοσιακά με τις οικογένειές τους, αλλά και για εμάς ήταν μια όμορφη μέρα. Εγώ, ο Cohen και ο Haggins με το όμορφο σκυλί του πήγαμε σε μια παραλία στην Χαλκιδική. Ευχαριστηθήκαμε τον καιρό, παίξαμε χαρτιά και παίξαμε λίγο με το νερό. Δεν φάγαμε αρνί, αλλά είδαμε πολλούς να ψήνουν. Είδα την ελληνική παράδοση και μου αρέσουν τα έθιμα των Ελλήνων…

Μπορεί οι μέρες να ήταν γιορτινές, όμως, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ. Έχουμε μπροστά μας τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό και είναι η ώρα να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινούν οι αναμετρήσεις. Είμαστε έτοιμοι… Θέλουμε να γίνουν ανταγωνιστικά παιχνίδια. Έχουμε παίξει αρκετές φορές ώστε να μπορούμε να πούμε πως γνωριζόμαστε αρκετά. Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή και σίγουρα έχει μεγάλο κίνητρο για να περάσει στον τελικό. Όμως, το ίδιο ισχύει και για εμάς. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, προπονηθήκαμε σκληρά αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Σίγουρα θα βρίσκονται πολύ φίλαθλοι στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα παιχνίδια. Μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη και να γυρίσουμε στην Θεσσαλονίκη για να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Είμαστε λυπημένοι που ο Jamelle δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να διατηρήσει το ηθικό του σε υψηλό επίπεδο και τον ενθαρρύνουμε. Χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει. Εμείς κάναμε κάποιες εσωτερικές προσαρμογές στο παιχνίδι μας λόγω της απουσίας του. Ο προπονητής μας είναι έξυπνος και έχει ετοιμάσει κάποια πράγματα ώστε να καλύψουμε το κενό του. Πρώτα από όλα θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στο ριμπάουντ, γιατί θα μας λείψει το αθλητικό μεγάλο του κορμί. Είναι δυνατός ο Haggins και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει σύντομα και πάνω από όλα υγιής.

To Top