ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Καλαμπόκης σκιαγραφεί τον (πρώην συμπαίκτη του) Κάιλ Γουίβερ στο PRESSARIS!

Ο Γιάννης Καλαμπόκης είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Κάιλ Γουίβερ. Ήταν συμπαίκτες στην Άλμπα την περίοδο 2011-12, με προπονητή τον Γκόρντον Χέρμπερτ και στο PRESSARIS ανέλυσε τι θα δουν οι φίλαθλοι του Άρη από τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο βετεράνος πλέον Έλληνας γκαρντ είχε πάει τον Ιανουάριο του 2012 στο Βερολίνο για την Άλμπα. Ο Γουίβερ ήταν εκεί από το ξεκίνημα της χρονιάς ως επιλογή του Χέρμπερτ. “Τον θυμάμαι, αν και έχουν περάσει 5-6 χρόνια. Πρόκειται για έναν τρομερά ταλαντούχο παίκτη, με πολλές δυνατότητες. Τα έκανε όλα καλά. Ήταν πολύ καλός με τη μπάλα, καλός στο πικ εν ρολ, καλός στο τρανζίσιον, σούταρε καλά. Πρόκειται για καλό παίκτη, τουλάχιστον όπως τον θυμάμαι εγώ πριν έξι χρόνια”, είπε αρχικά ο Καλαμπόκης και πρόσθεσε: “Είναι αλτικός, αθλητικός, έκανε φάσεις που σε καθήλωνε και σαν παιδί ήταν ευχάριστο, δεν δημιούργησε κανένα θέμα”.

Υπήρχε και ένα αρνητικό όπως τον έζησε ο Καλαμπόκης: “Αυτό που διαπίστωνα είναι ότι δεν έπαιζε με το 100% των δυνατοτήτων του. Ήταν λίγο… μπλαζέ. Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε προηγηθεί μέσα στη χρονιά, γιατί εγώ πήγα εκεί τον Ιανουάριο. Στην προπόνηση έβλεπες ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά είχε αυτό  το ύφος που είπα πριν… Ενδεχομένως τότε να ήταν ακόμα ανώριμος, γιατί ήταν η δεύτερη χρονιά που έπαιζε στην Ευρώπη και προερχόταν από το ΝΒΑ”.

To Top