Ο Μανωλόπουλος κόντρα στον φίλο του, Δημήτρη Πρίφτη

Συνεργάτες το περασμένο καλοκαίρι στην Εθνική μα πάνω από όλα δύο καλοί φίλοι, θα τεθούν αντιμέτωποι στην μάχη του πάγκου αύριο το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ο λόγος για τον τεχνικό της Καβάλας, Δημήτρη Πρίφτη και τον άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Οι δύο τους συνδέονται με στενή φιλία ενώ πριν από λίγους μήνες συνεργάστηκαν στο πλευρό του Ηλία Ζούρου για την «επίσημη αγαπημένη». Δεν είναι μόνο οι πρόσφατες δηλώσεις του Μανωλόπουλου σε ραδιοφωνικό σταθμό που πιστοποιούν το καλό κλίμα και την σχεδόν καθημερινή επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσά τους αλλά και το γεγονός ότι με την πρώτη ευκαιρία οι δύο άνδρες προσπαθούν να τα λένε και από κοντά.

Όπως την περασμένη Δευτέρα στην τακτική συγκέντρωση του ΣΕΠΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο Πρίφτης ήταν προσκεκλημένος του συνδέσμου και μίλησε στους προπονητές για το πρόγραμμα της Εθνικής στην Λιθουανία. Έτσι οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά, να γευματίσουν μαζί και να συζητήσουν για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο προολυμπιακό τουρνουά αλλά και την πορεία των συλλόγων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίφτης έχει περάσει από τον πάγκο του Άρη ως συνεργάτης των Κατσικάρη και Μπλατ οπότε γνωρίζει καλά την πίεση που υπάρχει και βιώνει φέτος ο φίλος του.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top