ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μαρμπλ αντέδρασε, αλλά απαιτείται και συνέχεια…

Από τον αγώνα στο Ρέθυμνο και μετά υπάρχει ανοικτά μεγάλος προβληματισμός για την απόδοση του Ντέβιν Μαρμπλ. Σε μεγαλύτερο ποσοστό δικαίως, διότι ο Αμερικανός φαινόταν εκτός κλίματος ομάδας, δείχνοντας ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί. Χθες για πρώτη φορά αντέδρασε, έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και αυτό εκτιμάται…

Σαφώς ο Άρης δεν έφερε τον Μαρμπλ από το ΝΒΑ για να κερδίζει τους Μπάκεν Μπέαρς. Σαφώς και οι απαιτήσεις που έχουν όλοι από τον Αμερικανό είναι μεγάλες, διότι το βιογραφικό του είναι τέτοιο, διότι οι δυνατότητές του τις δημιουργούν.

Στους κίτρινους δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί. Χρειάζεται χρόνο για να μάθει πώς παίζεται το μπάσκετ στην Ευρώπη και γενικότερα πώς πρέπει να συμπεριφέρεται αγωνιστικά, έχοντας μηδαμινή εμπειρία εκτός Αμερικής.

Χθες έδειξε ένα μέρος των δυνατοτήτων του. Και μπορεί οι Μπέαρς να μην είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, ωστόσο αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μαρμπλ χθες έπαιζε την… ευκαιρία του, ήταν με την πλάτη στον τοίχο, γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει η θέση του και έδειξε αυτή την αντίδραση, αυτό είναι στοιχείο που φανερώνει ότι έχει χαρακτήρα.

Εννοείται ότι η συνέχεια θα πρέπει να είναι ανάλογη και καλύτερη και σε πιο σημαντικά παιχνίδια και εννοείται ότι ο Μαρμπλ θα πρέπει να δείξει ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση σε όλα όσα μαθαίνει καθημερινά για το μπάσκετ στην Ευρώπη.

To Top