ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μπάκνερ αναχωρεί σήμερα από την Θεσσαλονίκη

Ο Έρικ Μπάκνερ θα αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη από σήμερα. Το συμβόλαιό του θα λυθεί και ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Μπουγιουκτσεκμετσέ. Εκτός απροόπτου ο Αμερικανός αναχωρεί σήμερα από την Θεσσαλονίκη.

Οι κίτρινοι ήθελαν εδώ και καιρό να λύσουν την συνεργασία τους με τον Αμερικανό σέντερ, εξάλλου οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει ώρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που ο Μπάκνερ επέστρεψε από τον τραυματισμό του πολύ πιο γρήγορα από ότι όλοι περίμεναν επί της ουσίας βγήκε και πάλι στην αγορά, προφανώς με την συναίνεση του Άρη.

Βρήκε πρόταση από την Μπουγιουκτσεκμετσέ και αποφάσισε πως και για τον ίδιο θα ήταν καλύτερα να πάει σε μια ομάδα που θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Οι κίτρινοι συναινούν στην αποχώρηση του παίκτη και παράλληλα ελαφρύνουν το μπάτζετ από το πιο υψηλό συμβόλαιο (28.000 δολάρια ανά μήνα).

Είναι λογικό πλέον να βγουν στην αγορά και να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του Μπάκνερ, ο οποίος σήμερα το πρωί έχει προγραμματισμένη πτήση για Κωνσταντινούπολη. Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, θα μπει στο αεροπλάνο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

To Top