ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο νέος Άρης “χτίζεται” – Τι δήλωσαν Κουλακιώτης, Ξενίδης, Αντωνιάδου, Λιθαρής

Με πολύ κέφι συνεχίζονται στο Nick Galis Hall οι προπονήσεις των γυναικών του Αρη. 

Οι πρωταγωνιστές αναφέρθηκαν στην νέα περίοδο, μιλώντας στο tsiotras.blogspot.gr.

Αναλυτικά:

Ο κόουτς της ομάδας  Βαγγέλης Κουλακιώτης  είπε σχετικά:

«Ο Αρης είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Μέλημά μας μαζί με το Δ.Σ. του συλλόγου είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα κορίτσια και οι 5-6 έμπειρες παίκτριές μας να μεταλαμπαδεύσουν τη δική τους εμπειρία και στις μικρές.

Στο κύπελλο στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να παίξουμε στους 16 με το Φάρο Κερατσινίου προσπαθώντας να αποκλείσουμε και την ΑΕ Πυλαίας που φέτος δυνάμωσε αρκετά. Στο πρωτάθλημα θα εξετάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τέλος φέτος δίνουμε μεγάλη βάση στις υποδομές όπου στις κορασίδες παρότι έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ενώ στις νεάνιδες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θέλουμε την πρωτιά στο νομό.

Ο βοηθός προπονητή Χρήστος Ξενίδης είπε ότι πρέπει να πρωταγωνιστεί ο Αρης, είναι πρωτόγνωρη εμπειρία η θέση του και θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που του παρουσιάζονται. Θεωρεί την φετινή Α2 του Βορρά πιο δύσκολη από την περσινή, ενώ τόνισε ότι οι μικρές σε ηλικία παίκτριες έχουν εμπειρία από πανελλήνια πρωταθλήματα και από συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας και με συμμετοχές σε Α1 και Α2 και τις πιστεύει όπως και τις πιο έμπειρες παίκτριες. Θεωρεί ότι το πάντρεμα μικρών-μεγάλων θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Η Αθηνά Αντωνιάδου μιλώντας εκ μέρους των παικτριών είπε ότι στόχος είναι να τερματίσει όσο υψηλότερα μπορεί η ομάδα ενώ η αγάπη της για τον Αρη την έκανε να πάρει την απόφαση της επιστροφής από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Οταν είπαμε να κάνει και μια σύγκριση πρωτεύουσας-συμπρωτεύουσας, τόνισε ότι η Αθήνα είναι πολύ μπροστά και έχει πολύ δυνατές ομάδες στην Α2 Νότου.

Τέλος εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο Γιώργος Λιθαρής που ανέφερε ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια που στηρίζεται στη νέα γενιά, στις έμπειρες(όπως στη Βεντούρα) και στις επιστροφές κάποιων παικτριών. Επίσης είπε ότι μελλοντικός στόχος του Αρη είναι η στήριξη της ομάδας από δικά του κορίτσια και στην Α1 να χρειαστούν μόνο 3-4 προσθήκες.

 

 

To Top