ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ντραγκίσεβιτς επιστρέφει ως αντίπαλος στο Στρασβούργο: “Έρχομαι για να κερδίσω! Περήφανος που παίζω στον Άρη”

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς είναι ο παίκτης που θα νιώσει πιο άνετα από οποιονδήποτε άλλο στο γήπεδο της Στρασμπούρ, διότι υπήρξε παίκτης της πριν δύο χρόνια και σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας αναφέρθηκε στην κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Σέρβος επεσήμανε αρχικά πως “νιώθω πολύ όμορφα που επιστρέφω στο Στρασβούργο, έχω υπέροχες αναμνήσεις, νιώθω σαν οικογένειά μου τα παιδιά που παίξαμε μαζί. Είμαι πολύ όμορφα στην Θεσσαλονίκη, νομίζω ότι κάνουμε αρκετά καλή σεζόν. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι περήφανος που είμαι ικανός να παίζω σε αυτό το κλαμπ” και πρόσθεσε πως “είμαι χαρούμενος που επιστρέφω, αλλά έρχομαι για να κερδίσω. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, δεν υπάρχουν δώρα στο γήπεδο. Παίζω στον Άρη και θέλω να κερδίσουμε. Οι 19 πόντοι της διαφοράς δεν κάνουν το έργο μας πιο εύκολο. Είμαι συγκεντρωμένο στο να κάνω ότι χρειαστεί για να προκριθούμε. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου στο παρκέ”.

Ρωτήθηκε για όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα και πως διαμορφώθηκε το 71-52 και απάντησε: “Δεν πίστευα ότι θα πήγαινε τόσο πολύ η διαφορά στο τέλος. Η Στρασμπούρ είναι σπουδαία ομάδα. Ο κόουτς Κολέ έπρεπε να προετοιμάσει την ομάδα του για το καλύτερο, αλλά εμείς πραγματικά παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο αμυντικά, και κυρίως από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Καταφέραμε να πετύχουμε εύκολα καλάθια και να παίξουμε σκληρά. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε γιατί μας περιμένει ένας άλλος αγώνας στο Rhenus. Είναι στο χέρια μας να βγάλουμε την ίδια εικόνα αμυντικά και να προκριθούμε”.

Σε ερώτηση για την απώλεια του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό είπε: “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και παίζει πολλά τέτοια παιχνίδια. Παρά την ήττα στον τελικό, είναι μια καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε την βελτίωσή μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Ήταν σπουδαία στιγμή που προκριθήκαμε στον τελικό, διότι τα τελευταία επτά χρόνια ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά τώρα προετοιμαζόμαστε για τον πολύ κρίσιμο αγώνα με την Στρασμπούρ”.

To Top