ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ο Πάσπαλι είναι εντάξει, έχει τη συνείδηση του, επικοινωνεί”

Ο Ζάρκο Πάσπαλι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο σε ταξίδι του στις ΗΠΑ, αλλά οι Βλάντε Ντίβατς και Έτορε Μεσίνα καθησυχάζουν, τονίζοντας πως ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

O γνώριμος μας στο ελληνικό κοινό, Ζάρκο Πάσπαλι, βρέθηκε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την δεκαετία του ’90 (1991-1994), αγωνιζόμενος στη συνέχεια σε Παναθηναϊκό (1994-95), Πανιώνιο (1995-96), αλλά και Άρη (1997-98), έχοντας διαπρέψει με την εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας και της Σερβίας στο παρελθόν, κατακτώντας τίτλους και μετάλλια, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο 51χρονος (27/3/1966) πλέον Ζάρκο Πάσπαλι, είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σαν Αντόνιο, για να συναντήσει τον κόουτς των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, με τον οποίο διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετικές σχέσεις. Ο σπουδαίος παλαίμαχος φόργουορντ, ανησύχησε τους πάντες με το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, αλλά τόσο ο Γκρεγκ Πόποβιτς, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και συμπατριώτες του που ζουν στις ΗΠΑ, στάθηκαν στο πλευρό του και τον στήριξαν.

Ντίβατς: “Τα χειρότερα πέρασαν για εκείνον”

Ο συμπατριώτης του και επί σειρά ετών συμπαίκτης του στις εθνικές ομάδες, αλλά και διοικητικός ηγέτης των Σακραμέντο Κινγκς, Βλάντε Ντίβας, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του Ζάρκο Πάσπαλι, λέγοντας τα εξής: “Ο Πάσπαλι είναι εντάξει, έχει τη συνείδησή του, επικοινωνεί. Πέρασε δύσκολα, αλλά τα χειρότερα πέρασαν για εκείνον“, με τον παλαίμαχο Σέρβο σέντερ να καθησυχάζει το κοινό.

Πόποβιτς: “Σύντομα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι”

Ο βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Έτορε Μεσίνα, ο οποίος γνωρίζει τον Ζάρκο Πάσπαλι, σχολίασε πως: “Ανησυχήσαμε όλοι, καθώς είναι ένας καλός άνθρωπος που τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε όλοι. Ο Πόποβιτς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τον φίλο του. Ο Ζάρκο ρώτησε τον γιατρό αν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στο Βελιγράδι. Απ’ όσα άκουσα, ο γιατρός του συνέστησε να κοιμάται αρκετά και να ξεκουράζεται για τις επόμενες δύο εβδομάδες”.

To Top