ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Πρίφτης άρχισε την αναζήτηση – Τι παίκτη ψάχνει για τον αντί-Μπάκνερ

Παίκτη με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αναζητάει ο Δημήτρης Πρίφτης στην αγορά για να καλύψει το κενό του Έρικ Μπάκνερ.

Σέντερ που θα έχει την ικανότητα να παίζει πολύ καλή άμυνα στις αλλαγές των σκριν, μαρκάροντας περιφερειακούς και ικανότητα στο ριμπάουντ, ιδίως στο επιθετικό ριμπάουντ. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που πρωτίστως αναζητά η τεχνική ηγεσία για τον παίκτη που θα πάρει την θέση του Μπάκνερ.

Από τις “χτυπητές” αδυναμίες του Άρη φέτος είναι το επιθετικό ριμπάουντ. Οι κίτρινοι σκοράρουν ελάχιστα από δεύτερες επιθέσεις, γιατί πολύ απλά δεν έχουν δεύτερες ευκαιρίες.

Ο Πρίφτης εξετάζει ήδη περιπτώσεις παικτών, Αμερικανών ή κοινοτικών, αλλά δεν πρόκειται να πάρει απόφαση σε μία, δύο μέρες. Δεν θέλει να κάνει μια βιαστική επιλογή, διότι αυτό που προέχει είναι να μην χάσει η ομάδα την σειρά της, την συνοχή που έχει αρχίσει να έχει εδώ και κάποιες βδομάδες.

Είναι πολύ εύκολο να αποκτηθεί ένας οποιοσδήποτε παίκτης, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μπει σε μια ομάδα που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ανά τρεις ημέρες.

Αυτο το δεδομένο ίσως οδηγήσει και στην σκέψη απόκτησης παίκτη που να γνωρίζει το περιβάλλον του Άρη ή τουλάχιστον την ελληνική πραγματικότητα.

To Top