ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ο Φλιώνης έδειξε ότι μπορεί, ο Άρης περιμένει πολλά από Αθηναίου”

Tο πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη Θανάσης Μολυβδάς μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την νέα προσπάθεια του Αυτοκράτορα με οδηγό τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την παρουσία του Δημήτρη Φλιώνη ανέφερε:

Είναι μια νότα αισιοδοξίας, η συμμετοχή του Δημήτρη στην αρχική πεντάδα και η γενικότερη εικόνα του στο παιχνίδι είναι μια νότα αισιοδοξίας.

Είναι ένα παιδί που έχει την δυνατότητα να πιέσει, να τρέξει την ομάδα και αυτό φάνηκε ότι ήταν ένα από τα ζητούμενα του κόουτς.

Έδειξε ότι μπορεί να πατήσει στα πόδια του, μέχρι τώρα έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Για τον Γιάννη Αθηναίου:

Ο Άρης φέτος φέρνοντας τον Γιάννη πίσω στην ομάδα περιμένει πολλά από αυτόν, το γνωρίζει και ο ίδιος.

Ο Άρης είχε δώσει στον Γιάννη ένα βήμα πριν 4 χρόνια και έκανε μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και τώρα του δίνει και πάλι ένα βήμα φέρνοντας τον πίσω.

Χθες ήταν καλός, αλλά σίγουρα ο κόσμος του Άρη θα περιμένει πολύ περισσότερα από αυτόν.

Για την περιφερειακή γραμμή του Άρη:

Πιστεύω ότι ο Άρης έχει μια αρκετά γεμάτη και καλή περιφερειακή γραμμή με παίκτες ικανούς να τραβήξουν την ομάδα και το σκορ.

Και ο Μπελ και ο Γουίβερ είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, και ο Βον αλλά και ο Αθηναίου έχουν ικανότητα να παίξουν ακόμα και στο λόου ποστ, οπότε όταν η ομάδα αρχίσει να δένει και να ρολάρει θα υπάρχουν πολλά παιδιά που θα μπορούν να δώσουν λύσεις.

Για τα δυνατά σημεία της ομάδας:

Φαντάζομαι ότι το στίγμα που θέλει να δώσει ο κόουτς Γιαννάκης και θα θέλει να έχει σε βάθος χρόνου στην χρονιά είναι αυτό που είδαμε στο πρώτο δεκάλεπτο.

Μια ομάδα να πιέζει, να κυνηγάει και να ξεκινάει από την άμυνα.

Νομίζω ότι το χθεσινό πρώτο δεκάλεπτο είναι ένα δείγμα του πως θα ήθελε ο κόουτς να παίζει η ομάδα, σε ένα παιχνίδι όσο και σε όλη την σεζόν.

Για την πίεση που οδηγεί τους αντιπάλους σε πολλά λάθη:

Αυτό είναι ένα ζητούμενο, αλλά πρέπει να έχει και όσο δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια, και την διάρκεια αυτή δύσκολα θα την βρει κάποιος σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει που ο Άρης ξεκίνησε την χρονιά με πρόκριση απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ.:

Είναι μεγάλη επιτυχία που η ομάδα κέρδισε τον Π.Α.Ο.Κ. στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, ένα τέτοιο παιχνίδι ανεξαρτήτου της δυναμικότητας των ομάδων είναι ντέρμπι.

Για τον Καίλ Γουίβερ:

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, μπορεί να παίξει καλά ακόμα και χωρίς να βάλει πόντους, μπορεί να έχει ένα νεκρό διάστημα και ξαφνικά να βάλει 8 μαζεμένους πόντους και να δώσει ώθηση στην ομάδα.

Είναι ένας πολύ καλός σκόρερ που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας και θεωρώ ότι μαζί με τον Βασιλόπουλο θα είναι σε βάθος χρόνου οι δυο πιο ποιοτικοί παίκτες της ομάδας.

Κλείνοντας για την δική του παρουσία στην Αμερική ανέφερε:

Ήμουν μια εβδομάδα στο Chicago στους Bulls, και μια εβδομάδα στην Νέα Υόρκη στους Brooklyn Nets.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά νοοτροπίας, εκεί ο κόσμος βλέπει το παιχνίδι ως διασκέδαση και δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να λειτουργήσουν πιο ψύχραιμα σε αντίθεση με την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τώρα το να συζητάμε για τους χώρους εργασίας…Δεν μπορούμε να τα φανταστούμε αυτά στην Ελλάδα.

To Top