ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Βον: “Ότι μου πει ο κόουτς θα το κάνω”

Ο Κουάμι Βον έφτασε στην Θεσσαλονίκη και πλέον τίθεται στην διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη και ξεκινάει άμεσα δουλειά στο Αλεξάνδρειο.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας, με έναν σπουδαίο προπονητή, και υπέροχους φιλάθλους. Ανυπομονώ να παίξω με την φανέλα του Άρη. Γνωρίζω πως ο Άρης έχει τεράστια ιστορία, τους εκπληκτικούς φιλάθλους, τον προπονητή που είναι θρύλος, έχει κερδίσει πρωταθλήματα και γι’ αυτό επέλεξα τον Άρη”.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε: “Δεν έχω μιλήσει ακόμα, αλλά ότι μου πει θα το κάνω μέσα στο γήπεδο. Είμαι πλέι μέικερ και ίσως μπορώ να παίξω και γκαρντ. Προτιμώ πρώτα να δημιουργώ και μετά να σκοράρω, αλλά πάντα όσο χρειάζεται η ομάδα”.

Ρωτήθηκε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του και απάντησε: “Μπαίνω για να κερδίζω, έχω αυτή τη νοοτροπία. Είμαι αθλητικός παίκτης, μου αρέσει το πικ εν ρολ, αλλά θα τα δούμε τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Αισθάνομαι παίκτης για την τελευταία στιγμή κι αν μου δοθεί η ευκαιρία θέλω να παίρνω εγώ τις τελευταίες επιθέσεις. Γνωρίζω το ρόστερ, τους έχω παρακολουθήσει τους παίκτες, αλλά δεν τους γνωρίζω προσωπικά”.

To Top