ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Τζάκσον: “Είναι απίστευτη τιμή, θέλω να αρπάξω την ευκαιρία!” (photos)

Ο Τζάστιν Τζάκσον πάτησε Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το ταξίδι του από την Πολωνία και μέσω Μονάχου βρίσκεται στην Ελλάδα και το αεροδρόμιο “Μακεδονία” για λογαριασμό του Άρη.

Ο Αμερικανός τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: “Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα, με παράδοση στην Ευρώπη όπως είναι ο Άρης. Είμαι χαρούμενος… Είναι απίστευτη η τιμή. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνει ο Άρης. Είναι το μεγαλύτερο βήμα, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα”.

Ρωτήθηκε αν ξέρει για τη νέα του ομάδα και είπε: “Εχω δει αρκετά πράγματα, ξέρω ότι έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και ελπίζω να αποκτήσουμε πολύ καλή σχέση, γιατί μας δίνουν ένταση στο παρκέ”.

Για το τι του είπαν οι Οκάρο Γουάιτ και Γουίλ Κάμινγκς σχολίασε: “Με ενημέρωσαν ότι παίζουν σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, ότι είναι σπουδαίοι οι οπαδοί. Μεγαλώσαμε μαζί, μου είπαν ότι πρέπει να δουλέψω πολύ και όλα θα πάνε καλά…”.

Για το τι δίνει στις ομάδες που αγωνίζεται ήταν σαφής με λίγες λέξεις: “Ενέργεια, άμυνα, ριμπάουντ, μπλοκ. Αυτά είναι τα στοιχεία μου…”.

Για το ότι τώρα νιώθει πιο ώριμος σε σχέση με την προ τριετίας παρουσία του στην Κηφισιά είπε: “Τότε ήμουν ρούκι… Τώρα έχω μάθει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είμαι επαγγελματίας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις”.

Για τον τελικό του κυπέλλου σχολίασε: “Θα κάνω ότι μπορώ για να φέρουμε το τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη”.

To Top