Παπαγεωργίου: «Γιορτή-όνειρο για κάθε αθλητή»

Τα συναισθήματα που αποκόμισε από την λαμπρή εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη μοιράστηκε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Ήταν ένα μοναδικό γεγονός, μια σπουδαία γιορτή που την άξιζε απόλυτα, είναι μια γιορτή-όνειρο για κάθε αθλητή», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μπορεί να άργησε μερικά χρόνια, αλλά δεν πειράζει, άξιζε τον κόπο. Σίγουρα μέσα του θα περίμενε πολλά χρόνια τη δικαίωση, αλλά κάθε επιβράβευση, δίνει ικανοποίηση έστω κι αν έρχεται αργά. Νομίζω πως πλέον μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος, αφού τιμήθηκε από όλους, διοίκηση, κόσμο και τους παλιούς συμπαίκτες του».

Για το γεγονός ότι προϋπήρξε το μεγάλο όνομα του Άρη πριν τον Γκάλη και το αν νιώθει ικανοποιημένος από τις τιμές που δέχθηκε από τους «κιτρίνους», ο Χάρης Παπαγεωργίου τόνισε:

«Στην εποχή μας τα ΜΜΕ δεν έδιναν τόσο χώρο στο μπάσκετ όσο σήμερα. Τότε τα ταλέντα δεν είχαν ιδιαίτερη προβολή και συμπαράσταση σε αντίθεση με τη σημερινή εποχή που τα ΜΜΕ αναδεικνύουν και προβάλουν τους αθλητές του μπάσκετ. Έτσι, νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που παρά το γεγονός πως στην εποχή μας δεν είχαμε ιδαίτερη προβολή, ο κόσμος με θυμάται και με σέβεται. Ο Άρης με τίμησε το 1991 σε μια μεγάλη εκδήλωση που αποτέλεσε πρόδρομο του all star game. Θυμάμαι είχαν έρθει πολλοί πρόεδροι και μεγάλοι ξένοι. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα».

Για τις τοποθετήσεις που κατά καιρούς κάνει για τα θέματα του Άρη, υπογράμμισε:

«Ο Άρης είναι ενιαίος και ως απλό μέλος που είμαι νιώθω πως είναι χρέος μου να βοηθήσω όσο μπορώ σήμερα που διανύει δύσκολες μέρες, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ».

To Top