Παπαθεοδώρου: «Έχουμε τεράστια αυτοπεποίθηση»

Η απουσία των τριών Αμερικανών του Άρη ήταν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τη Νέα Κηφισιά αλλά το δυνατό της χαρτί στο σημερινό παιχνίδι σύμφωνα με τον προπονητή της, Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν η άμυνα και φυσικά η αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει οι παίκτες του.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας αφιέρωσε την σπουδαία πρόκριση στον γιο του που έγινε τεσσάρων ετών.  «Αυτή η ομάδα έχει τεράστια αυτοπεποίθηση. Ειδικά στην άμυνα όλα τα παιδιά έκαναν υπέρβαση. Το παιχνίδι πήγε καλύτερα απ’ ότι το είχαμε σχεδιάσει κι αυτό οφείλεται στους παίκτες. Ο Άρης ήρθε χωρίς τους Αμερικανούς του, κάτι που σίγουρα ήταν αβαντάζ για εμάς, αλλά πιστεύω πως κι εμείς στην άμυνα τους βάλαμε δύσκολα κι έτσι φτάσαμε στη νίκη»,τόνισε αρχικά για τη μεγάλη νίκη και πρόσθεσε: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον γιο μου, που απόψε έκλεισε τα τέσσερα του χρόνια».

Επόμενος αντίπαλος της Νέας Κηφισιάς είναι ο Ολυμπιακός την προσεχή Πέμπτη για την προημιτελική φάση.  «Θα έρθει ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην έδρα μας κάτι που από μόνο του αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τους παίχτες μας, για να το διασκεδάσουν, όπως έκαναν και σήμερα. Κάτι που δεν τους το ζητήσαμε αλλά τους το επιβάλλαμε».

To Top