ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαθεοδώρου: “Τυχεροί οι παίκτες του Άρη, θα έχουν ένα τοτέμ, τον Γιαννάκη για προπονητή”!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Νέων, αναφέρθηκε σε έναν κύκλο που έκλεισε για τον ίδιο ως προπονητής της και μίλησε και για τους τέσσερις παίκτες του Άρη.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε στον «Arena FM» για την κατάκτηση του χρυσού: «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή, το τέλος μιας υπέροχης διαδρομής. Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε κι εμείς τι κάναμε, γιατί ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και τραυματισμούς. Μπήκαμε με πολύ άγχος, αλλά είχαμε την εμπειρία και το ξεπεράσαμε γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Για να πάρεις το πρωτάθλημα Ευρώπης σημαίνει ότι υπάρχει πολύ ταλέντο. Το πόσο θα παίξουν αυτά τα παιδιά στις ομάδες τους εξαρτάται και από τις ίδιες τις ομάδες αλλά και από τα παιδιά που πρέπει δουλέψουν πολύ και να προσέχουν την καθημερινότητά τους».

Σχετικά με την αφιέρωση του χρυσού στα παιδιά του, δήλωσε: «Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε στις ομάδες και λείπουμε από το σπίτι μας και γι’ αυτό το αφιέρωσα και στα παιδιά μου που είναι και μικρά. Και στην Αστάνα δεν τα είχα μαζί μου».

Για το μέλλον του, αλλά και των παιδιών: «Ο κορμός αυτής της ομάδας τελείωσε από την Νέων. Θα πάει πλέον στην Εθνική Ανδρών. Όσο για μένα έχω πάρει τις αποφάσεις μου πριν από το Ευρωμπάκετ αν θα συνεχίσω, αλλά θέλω να τις πω πρώτα στους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Μπορώ να σας πω πάντως ότι ολοκληρώθηκε και ο δικός μου κύκλος σε αυτές τις Εθνικές ομάδες. Τώρα πρέπει να ασχοληθώ με την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ».

Για τους διεθνείς που παίζουν στον Άρη: «Και οι τέσσερις παίκτες του Άρη είναι τυχεροί γιατί θα έχουν ένα τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ τον Παναγιώτη Γιαννάκη για προπονητή».

To Top