ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πασκουάλ: “Απίστευτο παιδί ο Λευτέρης, είναι έτοιμος να παίξει!”

Ο Τσάβι Πασκουάλ έπλεξε το εγκώμιο του Λευτέρη Μποχωρίδη στη συνέντευξη Τύπου και υπογράμμισε πως η ομάδα του έκανε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε αρχικά: “Εύχομαι τα καλύτερα στον Άρη για τη συνέχεια της χρονιάς. Κάναμε σοβαρό παιχνίδι… Στην αρχή δεν ήταν καλό το παιχνίδι για μας, δεν βρήκαμε τρόπους να πάρουμε προβάβισμα. Το κάναμε στο τελευταίο μισό της δεύτερης περιόου όταν πετύχαμε 16 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα, καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη”.

Για την ευστοχία στα τρίποντα είπε: “Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά θέλουμε να σκοράρουμε. Αυτά συμβαίνουν. Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε το πλεονέκτημα είτε στην περιφέρεια, είτε στη ρακέτα”.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη είπε: “Τον αγαπώ, είναι απίστευτο παιδί! Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο, είναι έτοιμος να παίξει, αλλά εμείς είχαμε πολλούς παίκτες στη θέση του. Είναι μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν που είναι εδώ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Σήμερα έδειξε την ποιότητά του και τον χαρακτήρα του και είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλά”.

To Top