ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Πετάει” για Λιόν και… πρόκριση!

Σε λίγη ώρα από τώρα η αποστολή του Άρη παίρνει το αεροπλάνο για Γενεύη και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στη Λιόν, όπου αύριο δίνει τον πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα της φέτος.

Αφήνοντας πίσω το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στον επαναληπτικό με τη Βιλερμπάν, στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, έξι μέρες μετά το 67-67 στο Αλεξάνδρειο.

Η αποστολή πετάει από την Αθήνα με προορισμό τη Γενεύη και από εκεί θα διανύσει μια απόσταση 150 χιλιομέτρων ως τη Λιόν οδικώς, ώστε να βρίσκεται το μεσημέρι στην γαλλική πόλη.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού καταρτίστηκε έτσι ώστε να υποστεί η ομάδα τη μικρότερη ταλαιπωρία και να έχει μεγαλύτερο χρόνο ξεκούρασης.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει κόπωση, άλλωστε μόλις χθες οι παίκτες έδωσαν έναν απαιτητικό αγώνα και μάλιστα ήταν σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ανταγωνιστικοί.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς δεν ταξίδεψε καν, ο Βασίλης Καββαδάς θα παίξει και μετά θα μείνει εκτός για… δύο μήνες, ο Γουίλ Κάμινγκς προσπαθεί να γίνει καλά από θλάση μέσα σε… έξι μέρες. Αυτά μόνο στον Άρη συμβαίνουν φέτος, είναι όμως η πραγματικότητα και αυτή πρέπει να αντιμετωπίσει αύριο στο Αστρομπάλ.

To Top