ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πετάει πλήρης για το Στρασβούργο με μοναδικό στόχο την πρόκριση

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου περιμένει η Βιλερμπάν, αναχωρεί σήμερα ο Άρης για το Στρασβούργο, προκειμένου να υπερασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 71-52 του πρώτου αγώνα στο Αλεξάνδρειο πριν από δύο εβδομάδες.

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα, κάνοντας διπλή προπόνηση, αφού προχθές είχε ρεπό. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και η ομάδα θα ταξιδέψει στην Γαλλία χωρίς απουσίες.

Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση για την απώλεια του κυπέλλου, αλλά αυτό που επεσήμανε ο Πρίφτης στους παίκτες του είναι ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να κοιτούν πίσω.

Μπροστά υπάρχει μια αγωνιστική πρόκληση, καθώς το παιχνίδι με την Στρασμπούρ μόνο εύκολο δεν είναι και θα είναι “παγίδα” όποιος πιστέψει ότι οι Γάλλοι δεν θα κυνηγήσουν ως το τέλος την ανατροπή.

Ειδικά μετά την αποτυχία τους στο κύπελλο και την μέτρια πορεία τους στο πρωτάθλημα, δεν έχουν κάποιον άλλο στόχο πέρα από την διάκριση στην Ευρώπη.

To Top