ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιο… σκληροί από τους Μπακς οι Ράπτορς! (video)

Οι Ράπτορς με οδηγό τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν «άλωσαν» το Bradley Center επικρατώντας με 76-87 των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο απαντώντας στο «μπρέικ» της ομάδας του Μιλγουόκι και πλέον η σειρά (2-2) μεταφέρεται στο Τορόντο.

Οι Τορόντο Ράπτορς έπειτα από ένα… σκληρό παιχνίδι κατάφεραν να ισοφαρίσουν την σειρά με τα «ελάφια» έχοντας για κορυφαίο τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (33π., 5ασ., 4κλ.), ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Κάιλ Λάουρι (18π., 4ρ., 4ασ.), του οποίου η απόδοση ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 14 πόντους, πήρε 9 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έκλεψε 2 μπάλες κι έκανε 2 τάπες, αλλά ήταν άστοχος (6/18δ., 0/1τρ., 2/4β.) και υπέπεσε σε 7 λάθη. Ο Γκρεγκ Μονρό (14π., 9ρ.) έδωσε… μάχες για τους Μπακς, των οποίων πρώτος σκόρερ ήταν ο Τόνι Σνελ (19π.).

Ο «Giannis» στην αρχή της αναμέτρησης ήταν άστοχος και ο ΝτεΡόζαν δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει τους Ράπτορς τους στο 14-19, με τον Μίντλετον, όμως, να αναλαμβάνει δράση στο φινάλε της α’ περιόδου και να γράφει το 19-19.

To Top