ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πλήρης ο Άρης στη… μάχη της Κρήτης!

Πλήρης θα παραταχθεί ο Άρης στη… μάχη της Κρήτης! Οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και αναχωρούν σε λίγη ώρα για το Ρέθυμνο χωρίς απουσίες, έτοιμοι να πάρουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (02/04, 17:00, NS2/NS2 HD Λεπτό προς Λεπτό) με το Ρέθυμνο CretanKings, για την 25η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του και ο Άρης θα παραταχθεί πλήρης στο Κ.Γ. «Μελίνα Μερκούρη».

Η αποστολή της ομάδας μας, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κρήτη, απαρτίζεται από τους: Βασίλη Ξανθόπουλο, Μιχάλη Πελεκάνο, Slaven Cupkovic, Okaro White, Dominic Waters, Νίκο Δίπλαρο, Θόδωρο Ζάρα, Jamelle Hagins, JakeCohen, Σπύρο Μούρτο, Βασίλη Σίμτσακ και Jerel McNeal”.

To Top