ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πληγωμένος αλλά όχι αδιάφορος στο Μονακό

Ο Άρης ταξιδεύει στο Μονακό σήμερα το πρωί βαριά “πληγωμένος” από τις δύο αναπάντεχες ήττες που ακολούθησαν της σπουδαίας πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου, με δύο απουσίες και ένα καινούριο πρόσωπο στο ρόστερ του.

Δεν είναι υπερβολή ότι το κλίμα στα ενδότερα του Άρη είναι εξαιρετικά δυσάρεστο μετά τις τραγικές εμφανίσεις με τους Σκαϊλάινερς και τα Τρίκαλα, παιχνίδια στα οποία ο Άρης δεν… κατέβηκε να παίξει μπάσκετ.

Δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να προχωρήσει μπροστά και να βρει την ψυχική δύναμη να επανέλθει, σταματώντας άπαντες να αδικούν τους εαυτούς τους.

Στο Μονακό στόχος είναι η νίκη που θα του δώσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό θέση στο γκρουπ των “ισχυρών” ως καλύτερο τέταρτο, στις δύο πρώτες κληρώσεις, για τους “32” και τους “16”, που θα γίνουν την Παρασκευή στο Μίες της Ελβετίας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει ξανά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν θα παίξει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (χτύπημα στον τετρακέφαλο) και ο Βασίλης Σίμτσακ (ενοχλήσεις στο πέλμα), οι οποίοι και δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την αποστολή στο Μονακό.

Αντιθέτως, θα είναι παρών ο Τζάστιν Τζάκσον, ο οποίος και θα πάρει λεπτά συμμετοχής, μπαίνοντας σταδιακά στο κλίμα και την φιλοσοφία της νέας του ομάδας.

Η αποστολή θα φτάσει στη Νίκαια μέσω Κωνσταντινούπολης και από εκεί οδικώς για το Μονακό, ενώ η επιστροφή θα γίνει μέσω Φρανκφούρτης.

To Top