ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς στην άμυνα”

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην αμυντική αδράνεια του Άρη μετά τον αγώνα και αναφέρθηκε και στο δύσκολο ταξίδι της επιστροφής οδικώς από την Αθήνα.

Ο τεχνικός του Άρη υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το 1-0. Και οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις. Σίγουρα η ΑΕΚ κάποια στιγμή βρήκε επαφή με το καλάθι περισσότερο από ότι εμείς. Πιστεύω πως και για εμάς ακόμη και αυτοί οι 74 πόντοι είναι αρκετοί, απλώς θα έπρεπε αμυντικά να ήμασταν πιο συμπαγείς. Δώσαμε πάρα πολλές ελεύθερες βολές στον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι πίσω στην Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να κάνουμε κάποιες προπονήσεις ανάκτησης, για να παρουσιαστούμε στον αγώνα της Τετάρτης με την ενέργεια που απαιτεί ο αντίπαλος και η ποιότητά του”.

Ρωτήθηκε τι θα γίνει με τους τραυματίες και απάντησε: “Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με τους τραυματίες. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ο Ντραγκίσεβιτς με πίεση θα προλάβει αν θα παίξει. Ο Τζάκσον θα δούμε πως θα είναι τώρα που θα γυρίσουμε”.

Για την αποβολή του Καββαδά είπε: “Για την μπουνιά που δέχθηκε λέτε; Την πρώτη φάση σχετικά με τον Καββαδά και τον Μαυροειδή την είδα. Ήμουν κοντά. Την δεύτερη δεν την είδα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον Τζαφλέρη. Πιστεύω ότι κάτι είδε. Θα το δω στο βίντεο”.

To Top