ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Αφιερωμένη στη γυναίκα και την κόρη μου – Ευχαριστώ τα φιλαράκια μου τους παίκτες!”

Ο Δημήτρης Πρίφτης αφιέρωσε τη νίκη στην σύζυγό του, την κόρη του και μετά στα… φιλαράκια του, τους παίκτες του Άρη μετά το “διπλό” στην Πυλαία! 

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη πρόκριση. Σημαίνει πολλά προσωπικά για μένα και για όλη την ομάδα. Θα με συγχωρέσει πολύς κόσμος που θα ήθελα να την αφιερώσω, όμως θα ήθελα να την αφιερώσω στη γυναίκα μου και την κόρη μου για την υποστήριξή τους, για τον τρόπο που μοιραζόμαστε τη χρονιά… Νιώθω ότι θέλω να τις ευχαριστήσω δημόσια… Η συμπαράστασή τους είναι πολύ σημαντική για να είμαι παρών με δίψα, κίνητρο και αγάπη για αυτό που κάνω κάθε μέρα στο γήπεδο.

Θέλω να πω ευχαριστώ στα φιλαράκια μου, τους παίκτες. Τα έφερε έτσι ο Θεός που στο τέλος παρότι πέρασαν πολύ παίκτες, από το ΝΒΑ, με μεγάλα συμβόλαια, με καλό μακρινό σουτ, με, με, με αυτοί που έμειναν είναι αυτοί που έκαναν τη δουλειά, η οποία δουλειά συνεχίζεται…

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είμαστε καθέ μέρα στο γήπεδο… Πραγματικά θα απολαύσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Ευελπιστούμε να έχουμε και τον Βασίλη Βουρτζούμη σε αυτά τα ματς…”.

Πρόσθεσε πως “ο Άρης έχει πολύ καλό ελληνικό κορμό και αυτό το ελληνικό στοιχείο δημιούργησε τις προϋποθέσεις πείνας και δίψας… Το τελευταίο δίμηνο η ομάδα έχι αλλάξει χαρακτήρα και έτσι βλέπω και εγώ τον παλιό εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό που είπε ο Βλάντο, ότι του αρέσει που είναι μέλος αυτής της ομάδας και είναι διάχυτο αυτό ανάμεσά μας… Γι’ αυτό και είπα ευχαριστώ τους παίκτες”.

Για τον αγώνα είπε: “Όταν σε αυτή τη κλειστή άμυνα του ΠΑΟΚ βάλεις το μακρινό σουτ, δημιουργείς προϋποθέσεις. Αν δεν είχαμε σουτ, θα ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα”.

To Top