ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Αφιερώνουμε τη νίκη στον Δημήτρη, να γίνει καλά και είναι κοντά μας στο γήπεδο”

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και το προβάδισμα στην σειρά, ενώ αφιέρωσε και αυτός τη νίκη στον άτυχο οπαδό του Άρη.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον  Δημήτρη, το παιδί που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Ευχόμαστε να επανέλθει, να γίνει καλά και να είναι κοντά μας στο γήπεδο”.

Για τον αγώνα είπε ότι “έγινε κλασικό παιχνίδι ανάμεσα σε μας και τον ΠΑΟΚ, κλειστό με πολύ δυνατές άμυνες, κακό μακρινό σουτ. Δικαιούμασταν τη νίκη. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά, αν αναλογιστεί κανείς το ψυχολογικό μειονέκτημα με το οποίο μπήκαμε στην παράταση… Έγινε απλά το 1-0 και τίποτα παραπάνω. Θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς στην Πυλαία και συνεχίζουμε…”.

Ρωτήθηκε για το τι έγινε από το 61-54 και μετά και απάντησε: “Μπήκε ένα τετράποντο και μετά έγινε κακή διαχείριση. Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Μπήκε ένα τετράποντο, δόθηκε αυτό το φάουλ, γι’ αυτό πήγε εκεί. Μετά από αυτή τη φάση το άγχος είναι μεγάλο και δεν βλέπεις μπροστά σου”.

Ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να βάλει περισσότερο τον Αντουάν Σκοτ από τη στιγμή που η ομάδα του είχε 4/26 τρίποντα και απάντησε: “Ρίσκο δεν είναι… Και ο ΠΑΟΚ είχε 0/20 όταν κέρδισε στην Πυλαία στην κανονική περίοδο. Έγινε επανάληψη αυτής της κατάστασης. Ο Σκοτ ήρθε, αλλά το να τον βάλω σε ένα Άρης – ΠΑΟΚ αμέσως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα μας βοηθήσει στην διάρκεια, εφόσον περάσουμε. Έχουμε πει ότι η ομάδα είναι ελληνική. Ουσιαστικά παίζουμε με έναν Αμερικανό, πρωταγωνιστή εννοώ. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές που έκανε ο ΠΑΟΚ του έδωσε πλεονέκτημα, και σήμερα ήταν καλοί. Εμείς ακολουθήσαμε για διάφορους λόγους άλλη κατεύθυνση. Η ομάδα ακόμα κι έτσι όπως είναι μπορεί και θα παλέψει…”.

Για την απόδοση του Γουίλ Κάμινγκς και την μη χρησιμοποίησή του στο πρώτο μέρος είπε: “Αν φανταστεί κάποιος τι είναι ο Κάμινγκς για την ομάδα και αυτή έπαιξε για ένα ημίχρονο χωρίς αυτόν… Ήθελα να μπει στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας την δυναρτότητσ να κάνει τρία φάουλ. Είναι ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών σε όλα τα ντέρμπι. Εφόσον η ομάδα λειτούργησε και έμεινε στο ματς χωρίς αυτόν στο πρώτο ημίχρονο, θεώρησα ότι μπορούσα να το κάνω. Δεν ήταν σε καλή μέρα, η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν προσαρμοσμένη πάνω του. Αν είχαμε βάλει 2-3 σουτ μακριά από αυτόν, θα ήταν πιο εύκολα και γι’ αυτόν και για την υπόλοιπη ομάδα”.

To Top