ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση εκτός από τον Άρη”

Ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, την διοίκηση Λάσκαρη και τον Λευτέρη Αρβανίτη και αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον Άρη.

Για το παιχνίδι και τη σεζόν του Αρη: «Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Κ. για την επικράτηση σε αυτή την σειρά. Για μας το κακό έγινε στο πρώτο ματς, όπου ένα κακό δεκάλεπτο μας στέρησε τη νίκη. Από εκεί και πέρα ανατράπηκαν οι ψυχολογικές προϋποθέσεις. Για σήμερα μας στοίχισαν ο τραυματισμός του Μούρτου στην πρώτη φάση του αγώνα και αυτός του Ουότερς σε ένα κρίσιμο σημείο, όταν προσπαθούσαμε να γυρίσουμε το ματς.

Θα ήθελα να πω δυο λόγια ως επίλογο αυτής της χρονιάς. Έγινε μια σπουδαία σεζόν από την πλευρά μας. Δώσαμε συνολικά 55 ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Με μικρομεσαίο μπάτζετ ανταγωνιστήκαμε και κερδίσαμε πολλές φορές ομάδες με 5πλασια ή και 10πλασια μπάτζετ. Αυτό με κάνει περήφανο. Η ομάδα κυριολεκτικά ξεχειλώθηκε. Αναμφίβολα θα μπορούσαμε να κλείσουμε καλύτερα την σεζόν, αλλά αυτό δεν έγινε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και μεγάλες νίκες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, είναι πολύ σημαντικό να έχεις τέτοιους ανθρώπους γύρω σου. Το προπονητικό επιτελείο, την ψυχή της ομάδας, Γιάννη Νικητάκη, τον μάνατζερ, Βασίλη Βουρτζούμη, τον γυμναστή, Παναγιώτη Ζάλογγο, τον γιατρό Νίκο Κουκουλιά, το γραφείο Τύπου και όλο το προσωπικό της Κ.Α.Ε. Ευχαριστώ την οικογένεια Λάσκαρη που μ’ εμπιστεύτηκε αυτήν τη δεύτερη χρονιά και με στήριξε. Η συνεργασία μας ήταν σοβαρή και πολιτισμένη. Ευχαριστώ τον Λευτέρη Αρβανίτη στον οποίο οφείλω την συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια και φυσικά τον υπέροχο κόσμο μας. Είναι το στίγμα αυτής της ομάδας ο κόσμος, είχαμε πολλά sold out και το γήπεδο σχεδόν γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους».

Για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του: «Δε θέλω να συζητήσουμε κάτι τέτοιο τώρα, ας ηρεμήσουμε μετά από μία μαραθώνια σεζόν. Θα κάνουμε κάποια συνάντηση με την διοίκηση. Εγώ ήμουν απορροφημένος σε αυτά που κάναμε στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Προσπάθησα να απομονώσω το μυαλό μου. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη, εκτός από τον Αρη. Δεν είναι αποχαιρετιστήρια η ομιλία μου, σε καμία περίπτωση. Την έκανα και πέρυσι. Απλά στο τέλος κάθε σεζόν θέλω να ευχαριστώ ονομαστικά τον κάθε έναν ξεχωριστά στην ομάδα».

 

To Top