ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη ατμόσφαιρα, ευχαριστημένοι από την πρόκριση”

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την πρόκριση, μιλώντας μετά τον αγώνα στη συνέντευξη τύπου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι για την πρόκριση. Η Στρασμπούρ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον προπονητή Κολέ. Η ροή του παιχνιδιού ήταν πολύ δύσκολη για εμάς, κάτω από αυτήν την ατμόσφαιρα, όπως και το τέμπο που έδωσε επιθετικά η Στράσμπουρ ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να ανταπεξέλθουμε” είπε αρχικά για να επισημάνει:

“Πιστεύω ότι οι απώλειες της Στρασμπούρ την έκαναν να παίξει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με πολλά σουτ εκτός πεδιάς, περισσότερη ταχύτητα, περισσότερα σουτ τριών πόντων. Αυτή η ιδιαιτερότητα μας προκάλεσε πολλές δυσκολίες. Πιστεύω κάναμε μια καλή τελευταία περίοδο και τελικά προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες γιατί πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο κάτω από αυτήν την ατμόσφαιρα”.

Καταλήγοντας ο προπονητής του Άρη τόνισε: “Ήταν πολύ θορυβώδες γήπεδο και παρόλο που αρχίσαμε το παιχνίδι χωρίς συγκέντρωση, στο τέλος είχαμε συγκέντρωση, παίρνοντας ένα σημαντικό ριμπάουντ, κάνοντας κάποιο έξυπνο φάουλ και έτσι καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Καλή συνέχεια εύχομαι στον προπονητή Κολέ και στην Στρασμπούρ στο Γαλλικό πρωτάθλημα».

To Top