ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Είναι πολύ σημαντικές οι εκτός έδρας νίκες! Παίξαμε ωραίο μπάσκετ σήμερα”

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την 13η νίκη, έμεινε ικανοποιημένος και από τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αγωνίστηκε σήμερα στα Τρίκαλα και αναφέρθηκε και πάλι στη σημασία που έχουν οι εκτός έδρας νίκες.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήμασταν σοβαροί μετά το πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν καλοί και στην επίθεση σήμερα. Γνωρίζαμε ότι τα Τρίκαλα είναι πάντα ανταγωνιστικά στην έδρα τους. Το γήπεδο έχει πάντα θερμή ατμόσφαιρα και είναι δύσκολο να παίξεις ως αντίπαλος. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και στον Κώστα (Φλεβαράκη)”.

Ρωτήθηκε για τις 19 ασίστ των παικτών του και απάντησε ότι “με τον τρόπο που μετριώνται οι ασίστ, είναι συνυφασμένες με το τρίποντο. Είχαμε καλό ποσοστό στο τρίποντο και έτσι ανεβάσαμε τον αριθμό των ασίστ, είχαμε και τους αιφνιδιασμούς. Παίξαμε γενικά ωραίο μπάσκετ σήμερα, είναι πολύ θετικό αυτό. Πρέπει να είμαστε ομαδικοί”.

Για τη σημασία της σημερινής νίκης είπε ότι “είναι πάντοτε πολύ σημαντικές οι εκτός έδρας νίκες. Στο γήπεδό μας είμαστε δυνατοί, έχουμε τον κόσμο μας, έχουμε μια ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι παντού δύσκολο εκτός έδρας, γιατί υπάρχει στις ομάδες εμπειρία και το στοιχείο της τακτικής είναι πολύ έντονο. Θέλει συγκεριμένη προτετοιμασία και πνευματική και στην τακτική. Εμείς έχουμε ήδη κάποιες απώλειες, θα μπορούσαμε να μην τις είχαμε, αλλά θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή μακριά από το Αλεξάνδρειο”.

To Top