ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης με μάτια βουρκωμένα: “Αφιερωμένη στον κόσμο μας και τον Βασίλη Βουρτζούμη που μας λείπει πολύ”

Με βουρκωμένα μάτια ο Δημήτρης Πρίφτης αφιέρωσε την πρόκριση στον τελικό στον κόσμο του Άρη και τον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη, που περνάει ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να είναι παρών.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό βράδυ για την ομάδα. Έγινε εξαιρετικό παιχνίδι για τον κόσμο σε ότι αφορά την διακύμανση, παίχτηκε και καλό μπ΄σκετ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας, γιατί η ομάδα έχει περάσει από πολλές δυσκολίες.

Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο, γιατί παίξαμε πραγματικά όλοι μαζί, όπως παλιά, και θέλω να αφιερωσω τη νίκη και στον Βασίλη Βουρτζούμη που μας λείπει πολύ και θέλουμε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας”.

Για την τελευταία φάση και τι είπε στο τάιμ άουτ σχολίασε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο τάιμ άουτ. Πήγαμε να κάνουμε κάτι πολύπλοκο, αλλά κάναμε κάτι απλό, να παίξει ο Κάμινγκς ένας εναντίον ενός. Πάντα έχουμε πολλές επιλογές στο τέλος, αλλά θέλει και τύχη. Είχαμε σήμερα, όπως δεν είχαμε στη Μπάνβιτ”.

Για το τι σημαίνει αυτή η πρόκριση είπε: Είναι μια επιβράβευση και πιστευω ότι το άξιζαν τα παιδιά, το αξίζει και ο κόσμος γιατί είναι κοντά μας. Ο κόσμος εκφράζεται αρνητικά όταν δεν είμαστε αυτοί που θα ήθελε.. Στην τρίτη μου χρονιά εδώ είμαι πολύ επιεικής, το καταλαβινω ότι μπορεί να έχει υπερβολικές επιθυμίες… Το γήπεδο είχε τρομερό παλμό και βοήθησε την ομάδα να κερδίσει”.

Για το ότι φίλαθλοι εξέφρασαν με έντονο τρόπο την ικανοποίησή τους και στο πρόσωπό του μετά τον αγώνα τόνισε: “Συνήθως εξαφανίζομαι μετά το τέλος του αγώνα, αλλά σήμερα έπρεπε να ξαναβγώ. Ευχαριστώ όλους και κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους, φιλάθλους της ομάδας που με έχουν πλησιάσει και με βοηθούν πάρα πολύ”.

Για το θέμα του Έρικ Μπάκνερ δεν έκανε κάποιο σχόλιο: “θα το μάθετε από την ΚΑΕ επίσημα…”.

To Top