ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός έχει ως πρώτο στόχο ο Άρης από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό για τα play off της Basket League. Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν την Τετάρτη (04/05, 20:00) και ο Έλληνας τεχνικός, αφού σχολίασε ότι η ομάδα του έχει πετύχει τον βασικό της στόχο, τόνισε ότι πρέπει να έχει συγκέντρωση, να παλέψει ομαδικά για τα ριμπάουντ και να στοχεύσει σε χαμηλό σκορ.

Αναλυτικά:

«Με την πρόκριση επί της Κηφισιάς πετύχαμε τον βασικό στόχο μας, που ήταν μία θέση στην τετράδα και τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, σε μία σειρά υψηλών απαιτήσεων. Έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ. Η έλευση του νέου προπονητή έβαλε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι του αντιπάλου μας, ενώ το γεγονός ότι θα δώσουμε τους δύο πρώτους αγώνες εκτός έδρας, κάνει πιο δύσκολη την αποστολή μας», είπε αρχικά.

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Για να το καταφέρουμε αυτό απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο σκορ, να παλέψουμε ομαδικά στα ριμπάουντ και να «διαβάσουμε» και να αποφασίσουμε σωστά στην επίθεση».

To Top