ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Σα να πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα…”

Μία λογική πρέπει να έχει ο Άρης μπαίνοντας αύριο στο γήπεδο της Στρασμπούρ. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και δίνει πρόκριση, οι 19 πόντοι από τον πρώτο αγώνα… δεν υπάρχουν. Αυτό επεσήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Γαλλία.

Ο τεχνικός του Άρη σε γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: “Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας, στη Γαλλία κόντρα στην Στρασμπούρ. Μετά το καλό παιχνίδι που κάναμε πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα μας, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ και να πάρουμε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μπούμε στο παρκέ με τη λογική ότι έχουμε πλεονέκτημα 19 πόντων. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αγωνιστούμε σαν να πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα που δίνει την πρόκριση”.

Αναφερόμενος στην γαλλική ομάδα επεσήμανε: “Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα, η εικόνα της οποίας στο πρώτο παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική αξία της, ενώ αγωνίζεται πολύ καλύτερα στην έδρα της. Εμείς πρέπει να έχουμε ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

 

To Top