Πρίφτης: “Σε αγωνιστική άνοδο ο Άρης”

Ο Άρης βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο τεχνικός της Καβάλας προβληματίζεται έντονα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη, γιατί δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τράβις Γκάρισον, αλλά είναι αμφίβολος και ο Μάικ Τέιλορ.

Ο Πρίφτης που πέρασε από τον Άρη ως συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη και του Ντέιβιντ Μπλατ την περίοδο 2009-10, είναι πλέον τεχνικός της Καβάλας και δήλωσε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ πως “ο Άρης μέσα από τα παιχνίδια του Eurocup και έχοντας διαμορφώσει και ενισχύσει το ρόστερ του με την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών, βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Εμείς είμαστε πληγωμένοι από την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό και να ξεπεράσουμε τα όρια μας, έχοντας συγκέντρωση, τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση.
Οι τραυματισμοί του τελευταίου διαστήματος, είναι για μας εμπόδιο, καθώς μας λείπει ο Γκάρισον για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, όπως επίσης και ο απροσδόκητος τραυματισμός του Τέιλορ, αποτελεί ένα ακόμη πρόβλημα”.

Δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα έκανε και ο Γιώργος Γεωργάκης, τονίζοντας πως “πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Εμείς δουλέψαμε πολύ γι΄αυτό το μάτς με τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου και ελπίζουμε όλα αυτά να μας βγούν στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να φτάσουμε με τη βοήθεια και του κόσμου μας στη νίκη”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top