ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Συγνώμη από τον κόσμο…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει σοβαρό πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, στο “διάβασμα” του αγώνα, στην πάσα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη του. Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έπαιξε πιο έξυπνα από μας. Είναι από τα βράδια που είναι πολύ δυσάρεστα, αλλά είναι και σπουδαίες εμπειρίες, ίσως και πιο πολύ από τις νίκες. Είναι σαφές ότι στο μπροστινό μέρος έχουμε κακή λειτουργία, θα πρέπει να βελτιωθούμε. Κάνουμε αμυντικά την προσπάθειά μας, αλλά δεν υποστηρίζουμε επιθετικά αυτό που κανουμε πίσω.

Χρειάζεται πολύ σθένος για να μπορέσομε να ανατρέψουμε το δυσάρεστο κλίμα. Να ζητήσουμε συγνωμη από τον κόσμο, ξέρουμε την αγωνία του.

θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση”, ενώ όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται αλλαγές απάντησε: “Είναι κάτι που θα το συζητήσω αυτό αλλά δεν είναι του παρόντος…”.

Για το αν το πρόβλημα του Άρη είναι ψυχολογικό απάντησε: “Η ικανότητα έχει δύο σκέλη, το μπασκετικό και το κομμάτι της ψυχικής δύναμης, το να πάρεις ευθύνες, να μην φοβάσαι και να έχεις αυτοπεποίθηση. Διαφωνώ με τον Ξανθόπουλο, πολύ καλά έκανε και σούταρε, γιατί όταν κάποιος σου αφήνει το σουτ και δεν σουτάρεις, ήδη σε κερδίζει στο μυαλό. Πρέπει να σουτάρεις”.

Για το ότι ο Άρης δεν παίζει έξυπνα και δεν “διαβάζει” σωστά το παιχνίδι είπε ότι “είναι σαφές και μετά την απώλεια Σανικίτζε ότι έχουμε πρόβλημα στην πάσα και γι’ αυτό παρουσιάζουμε πρόβλημα στην επίθεση”.

To Top