ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Συνεχώς έχουμε κάποιον που λείπει! Κάποιος φεύγει, κάποιος έρχεται…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν ανακουφισμένος και χαρούμενος μετά από καιρό, διότι αυτό που είδε να παρουσιάζουν οι παίκτες του με τον Κολοσσό και δεν το περίμενε και τον ικανοποίησε απόλυτα.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες και την ομάδα για τη νίκη. Την είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη και την πετύχαμε απέναντι σε έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο. Είναι πλασματική η σημερινή εικόνα. Εμείς έχουμε ανεξέλεγκτα προβλήματα, τα οποία δεν μπορείς να εξηγήσεις και είναι και διαδοχικά… Γι’ αυτό το χρειαζόμασταν πολύ αυτό το ματς και ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε. Σε τρεις μέρες έχουμε πάλι παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε αύριο και από την Δευτέρα θα προετοιμαστούμε για την Έλιος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που συνεχίζει και έρχεται και μας βλέπει…”.

Ρωτήθηκε αν φανταζόταν ερχόμενος στο γήπεδο μια τόσο άνετη επικράτηση έχοντας τόσα αγωνιστικά προβλήματα και απάντησε: “Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, γιατί ο Κολοσσός είναι ομάδα με πολύ καλή συνοχή, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ήταν αμυντική η λογική που είχαμε σήμερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να φανταστώ, από τα αγωνιστικά μέχρι τους τραυματισμούς”.

Ρωτήθηκε αν έχει εντοπίσει κάποια κοινή αιτία για όλους αυτούς τους τραυματισμούς και απάντησε: “Είναι κακές στιγμές. Ο Καββαδάς χτυπάει μέσα στο παιχνίδι. Ο Μπάκνερ πατάει πάνω στο πόδι του Φοφανά και αντί να έχει ένα απλό διάστρεμμα, παθαίνει οστικό οίδημα, ο Σανικίτζε ήταν επίσης μια κακή στιγμή, ο Μαρμπλ έχει απουσιάσει, ο Τζένκινς επίσης. Συνεχώς έχουμε κάποιον που λείπει. Ο Βλάντο (Γιάνκοβιτς) αγωνίστηκε με ένεση σήμερα, ενώ θα έπρεπε να χάσει 3-4 παιχνίδια για τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε συντηρητικά. Μας δυσκολεύει πολύ αυτό. Δεν γίνεται να έχουμε συνοχή σαν ομάδα. Πάντα κάποιος έρχεται, κάποιος φεύγει”.

“Έχουμε κάνει και αγιασμό και ευχέλαιο”

Ρωτήθηκε και αυτός για το αν οι απουσίες ενδεχομένως να βοήθησαν την ομάδα στο να βρει συνοχή στο παιχνίδι της και απάντησε: “Οι απουσίες συσπείρωσαν τους παίκτες, πολλές φορές δημιουργείται το ένστικτο της επιβίωσης”.

Επίσης πρόσθεσε μετά από ερώτηση πως “έχουμε κάνει και αγιασμό και ευχέλαιο πολύ νωρίς, ωστόσο δεν το δημοσιοποιήσαμε, γιατί έτσι κρίναμε ότι έπρεπε να κάνουμε”.

Για το αν θα προχωρήσει σε προσθήκη παίκτη, καθώς η ομάδα λειτούργησε σήμερα καλά και ο Καββαδάς επιστρέφει σε δύο βδομάδας και σχολίασε: “Σε δυο βδομάδες έχουμε τέσσερα ματς… Δεν ξέρεις τι γίνεται… Όσο κι αν σέβομαι τον Σίμτσακ και τη μετακίνηση του Τσαϊρέλη στο “5” είναι πιο φρόνιμο να κοιτάξουμε να κάνουμε μια προσθήκη για κάποιους μήνες μέχρι να επιστρέψει ο Έρικ”.

Για το θέμα με τον Βασιλόπουλο και τον Φλιώνη είπε: “Δεν χρειάζεται να δώσουμε έκταση, ήταν μια κακή στιγμή, ξέρουμε το ήθος του Βασιλόπουλου, τι είδους αθλητής και άνθρωπος είναι. Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι παθιάζεσαι και μπορεί να δημιουρήσει μια τέτοια κατάασταση…”

To Top