ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Τα προβλήματα δεν θα μας αφήσουν να είμαστε έτοιμοι 100%”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν ικανοποιημένος από αυτά που έκαναν οι παίκτες του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και αναφέρθηκε στα προβλήματα ενόψει ΑΕΚ…

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε στην κάμερα της Cosmote TV: “Έχουμε καλή κατάληξη με την είσοδο μας στην τετράδα και παίζουμε μέχρι τον Ιούνιο. Δεν πηγαίνεις σπίτι σου νωρίς, είναι πολύ σημαντικό αυτό για τους παίκτες. Από εκεί και πέρα έχουμε να διαχειριστούμε αρκετά πράγματα, όπως τον αγωνιστικό ρυθμό λόγω των αραιών παιχνιδιών. Τώρα ξανά θα έχουμε παιχνίδια ανά τρεις μέρες, συν τις μετακινήσεις, υπάρχει μια πρόσθετη κούραση… Δυστυχώς έχουμε και κάποιους τραυματισμούς, όπως το διάστρεμμα του Ντραγκίσεβιτς, την πελματιαία του Τζάκσον, σήμερα δεν έπαιξε Ζάτας… Δεν θα μας αφήσουν να είμαστε έτοιμοι 100% στα επόμενα παιχνίδια”.

Επέμεινε με την άποψη που είχε και πέρσι, για την χρησιμότητα των αγώνων για την τρίτη θέση, από τη στιγμή που δεν διακυβεύεται κάτι, τονίζοντας πως “το λέω και φέτος, το είπα και πέρσι και ως τρίτος και ως τέταρτος. Εφόσον δεν έχουν από πίσω τους ως στόχο κάτι, μια συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν υπάρχει λόγος να γίνονται. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό και δυσκολευόμαστε να εξηγήσουμε στους ξένους για ποιο λόγο γίνονται αυτά τα ματς…”.

Σε ότι αφορά τον τρίτο ημιτελικό είπε: “Σήμερα είχαμε προβλήματα στο αμυντικό ριμπάουντ και από κακές επιλογές και πάσες δεχθήκαμε πόντους σε πρωτεύοντα αιφνιδιασμό. Το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ήταν αρκετά ισορροπημένο, σουτάραμε και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θέλουμε να το διατηρήσουμε αυτό και στα υπόλοιπα ματς”.

“Είμαστε αουτσάιντερ με την ΑΕΚ, αλλά θα παλέψουμε”

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την παρουσία του όλη τη χρονιά στην Ευρωλίγκα και για τον τρόπο που έπαιξε στο φάιναλ φορ”.

Για τον αγώνα είπε: “Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε ενέργεια και αυτό οφείλεται στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Στις τελευταίες 40 μέρες είχαμε παίξει τέσσερα ματς. Τώρα μπαίνουμε πάλι σε ρυθμούς αγώνων ανά τρεις μέρες. Αυτό δεν είναι πολύ εύκολο στην διαχείρισή του, ειδικά στο τέλος της χρονιάς. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα, είχαμε ενέργεια. Αν είχαμε διαχειριστεί καλύτερα τα φάουλ ίσως να ήταν καλύτερη η έκβαση του παιχνιδιού. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να διαχειριστούμε τις ελλείψεις μας. Η ομάδα έχει αρκετές ελλείψεις, αλλά έχει έναν πολύ καλό ελληνικό κορμό και μία συνοχή σε ότι αφορά το ελληνικό στοιχείο και αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας. Θα δούμε πως θα είναι οι τραυματίες και θα πάμε να παίξουμε την σειρά με την ΑΕΚ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε ότι είμαστε αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε…”.

To Top