ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Το ζητούμενο είναι το εμείς, όχι ο αντίπαλος”

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι προβληματισμένος και ουσιαστικά υπογράμμισε πως την δεδομένη χρονική περίοδο αυτό που έχει σημασία είναι να βρει η ομάδα την ισορροπία της μέσα στο γήπεδο, ανεξαρτήτως της δυναμικής του αντιπάλου…

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα, η εικόνα μας δεν είναι αισιόδοξη. Κάναμε κάποια μίτινγκ, προπονηθήκαμε και προσπαθήσαμε να έρθουμε πιο κοντά.  Πρέπει σε τέτοιες κατααστάσεις να έρθουμε ακόμα πιο κοντά, να διαχειριστούμε τα επόμενα παιχνίδια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα…”.

Για την απουσία του Καββαδά σχολίασε: “Οι ατυχίες είναι μέσα στο παιχνίδι, παίζουν τον ρόλο τους. Ήταν απρόσμενο, ήταν σοκ. Ο Βασίλης είχε δείξει πως άρχιζε να βελτιώνεται, να βρίσκει ρυθμό. Τον χάνουμε για δύο μήνες, είναι ένας επιπλέον προβληματισμός, θα προσπαθήσουμε εκ των έσω σε πρώτη φάση να καλύψουμε το κενό του”.

Για τον αυριανό αγώνα είπε: “Το ζητούμενο σήμερα δεν είναι ο αντίπαλός μας, αλλά το εμείς. Μέσα από το εμείς να βρούμε τις λύσεις άσχετα από τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι ο αυριανός αντίπαλος είναι ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό, με πολύ τρέξιμο και σουτ, το οποίο πολλές φορές είναι όχι μέσα από κάτι ορφγανωμένο, αλλά από ελεύθερο παιχνίδι. Παίζει χωρίς άγχος, χωρίς να σκέφτεται και να διστάζει, χτυπάει σε πολύ γρήγορες επιθέσεις και πρέπει να είμαστε συμπαγείς στα πρώτα 8-10’’ της κατοχής, να βάλουμε αμυντική βάση, αν και το πρόβλημά μας είναι στην επίθεση…”.

Για τις αλλαγές στο ρόστερ ήταν ξεκάθαρος: “Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο το αυριανό παιχνίδι και με αυτή την ομάδα θα πάμε να πολεμήσουμε τα επόμενα ματς”.

To Top