ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Ό,τι κάνω εδώ και τρία χρόνια, το κάνω με όλη μου την ψυχή”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν οργισμένος, ήταν συγκινημένος, ήταν απογοητευμένος, ήταν… άδειος μετά και από αυτό που βίωσε ως τεχνικός του Άρη.

Τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Συγνώμη που δεν ήμουν μαζί τους σχεδόν στο μισό παιχνίδι. Ό,τι κάνω εδώ και τρία χρόνια το κάνω με όλη μου την ψυχή, χωρίς να σκέφτομαι την επόμενη στιγμή. Το ίδιο και οι παίκτες. Ειδικά στο τέλος της χρονιάς όλοι κάνουν το ίδιο, εδώ και τρία χρόνια”.

Για την διαιτησία δέχθηκε ερώτηση και απάντησε: “Για την διαιτησία έχω αγανακτήσει και έχω κουραστεί. Αν θέλουν να κρυφτούν πίσω από το ότι μπορεί να λένε ότι είμαι γραφικός ή ότι γκρινιάζω, ας κρυφτούν… Ας ασχοληθεί η ΚΕΔ και η Ομοσπονδία. Δεν έχω να πω κάτι. Ότι είχα να πω το είπα, έχω τελειώσει…”.

Δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο στο τι έγινε σήμερα: “Μη συζητάμε επιμέρους φάσεις… Τι να πω; Αν ξεκόλλησε ο σβέρκος του Καββαδά από την αγκωνιά; Ότι ο Κάμινγκς έπασε τα πλευρά του;”.

Ρωτήθηκε αν θέλει να πει κάτι ως άνθρωπος και όχι ως προπονητής επειδή είναι πιθανό αυτό να ήταν το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι και απάντησε: “Δεν είναι ώρα ακόμα, αν και το έχω απαντήσει αυτό. Τρία χρόνια ό,τι κάνω εδώ, το κάνω με όλη μου την ψυχή”.

To Top