ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρεμιέρα πρωταθλήματος στο Παλέ με… φόρα από το κύπελλο! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο μαραθώνιος του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινάει σήμερα για τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Στις 5 το απόγευμα υποδέχεται τα Τρίκαλα και θέλει να συνεχίσει με την φόρα από τον προημιτελικό κυπέλλου, μπαίνοντας με το δεξί και στην δεύτερη εγχώρια διοργάνωση.

Οι κίτρινοι είναι το απόλυτο φαβορί του αγώνα. Ακόμα κι αν δεν θα αγωνιστεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Μάικλ Τζένκινς, πρώτος σκόρερ του Άρη στα φιλικά και τον πρώτο επίσημο αγώνα, ο Άρης παραμένει το ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει, γιατί πολύ απλά και έχει και καλύτερους και περισσότερους παίκτες και πιο προπονημένη ομάδα είναι από τα Τρίκαλα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει να δει εικόνα ανάλογη με αυτή στο δεύτερο δεκάλεπτο με την Κύμη. Τότε ήταν που ο Άρης “δάγκωνε” μέσα στο παρκέ στην άμυνα, έβγαλε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και απέκτησε διαφορά, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Δεν θέλει να δει την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν υπήρχε χαλάρωση και εφησυχασμός από τη μεγάλη διαφορά.

Είναι λογικό να υπάρχει μιας μορφής άγχος ως πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος και μάλιστα εντός έδρας, αλλά αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί μέσα στα πρώτα λεπτά.

Ο Τζένκινς κατά 99% θα προφυλαχθεί μετά τον τραυματισμό του, αλλά οι κίτρινοι έχουν στην περιφέρεια τους τρόπους (και τους παίκτες και τα σχήματα) για να καλύψουν το οποιοδήποτε κενό.

To Top