ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΠΡΟΥΣΑ Αποστολή: Το πιο ενδιαφέρον αγωνιστικό τριήμερο της προετοιμασίας ξεκινάει για τον Άρη (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ένα ιδιαίτερα κουραστικό τριήμερο ξεκινάει για τον Άρη, που συμμετέχει στο τουρνουά της Τόφας στην Προύσα και σήμερα (19:00) αντιμετωπίζει την διοργανώτρια ομάδα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει την ευκαιρία για συμπεράσματα, αλλά και πάλι αυτά δεν πρόκειται να είναι ασφαλή, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον βασικό πάουερ φόργουορντ (Μπρεντ Πέτγουεϊ) και τον βασικό σέντερ, που ακόμα αναζητείται.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους κίτρινους και εντός παρκέ, διότι ακόμα η ομάδα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί πλήρης σε μια περίοδο που αναζητά την ομοιογένεια, την εύρεση σταθερών μέσα στο παιχνίδι της, επί της ουσίας να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει σήμερα μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, που κάνει τα αποκαλυπτήριά της μπροστά στο κοινό της με αυτό το τουρνουά.

Για τον Γιαννάκη αυτοί οι αγώνες είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστούν οι παίκτες του σε συνθήκες πλήρης αγωνιστικής δράσης και είναι κάτι που ήθελε διότι μέχρι τον Φεβρουάριο κάπως έτσι θα είναι η καθημερινότητα της ομάδας του.

To Top